Sobre el blog

Benvinguts a Els Calers, un blog sobre inversions i finances personals en català.

Aquest és un blog escrit per un inversor particular i està orientat a compartir opinions i recursos online amb altres inversors particulars, especialment aquells que estan començant o volen començar a introduir-se en el món de la inversió.

El blog no conté cap tipus de recomanació o assessorament sobre inversions o sobre els diferents productes d'inversió existents.

Què podeu trobar a Els Calers?
  • Explicacions de conceptes bàsics per a poder començar a invertir i a gestionar millor les nostres finances personals
  • Informació sobre les diferents opcions o filosofies d'inversió existents
  • Dades reals sobre la meva cartera d'inversió (assignació d'actius, explicació de les posicions, rendibilitat, reflexions, etc.)
  • Informació i resums sobre llibres relacionats amb les inversions i les finances personals
  • Recursos interessants online (pàgines web, fòrums, blogs, podcasts, etc.) per a informar-se i aprendre més sobre inversions i finances personals

Com es pot cercar informació al blog?

Captura de pantalla capçalera blog
  • Pots cercar allò que desitgis clicant sobre la lupa que apareix a la part superior dreta de la pantalla i se't mostraran totes les entrades relacionades amb els termes introduïts.
  • També pots cercar segons les etiquetes de les entrades publicades, a la barra lateral esquerra de la pantalla o fent clic sobre les tres línies paral·leles de la part superior esquerra de la pantalla (en cas de que no veiessis la barra lateral).
  • De la mateixa manera, a la barra lateral esquerra de la pantalla, pots trobar l'arxiu amb totes les entrades publicades ordenades cronològicament.

És gratuït?

Per suposat! I sempre ho serà. Tot el que sé (que és més aviat poc) ho he après mitjançant llibres, articles, altres blogs i algun curs, la gran majoria de tot aquest contingut és gratuït i/o fàcilment accessible per a tothom. Per aquest motiu em sembla raonable i ètic compartir-ho de manera totalment altruista.

El manteniment del blog es paga únicament amb els anuncis que trobaràs a la pàgina principal i els enllaços d'afiliat als llibres que recomano, així que si vols col·laborar econòmicament amb el blog ja saps com fer-ho. Com que em guanyo raonablement bé la vida amb la meva feina no necessito que el blog em generi cap ingrés adicional: aquí no et vendré cap servei de subscripció de pagament, ni cap curs per a aprendre a invertir, ni res de res (de fet, recomano que mai pagueu per cap d'aquestes coses, en la majoria de casos amb un parell de bons llibres n'hi ha prou per a aprendre a invertir millor que la gran majoria de petits inversors).

No oblidis subscriure't al blog!

Per últim, per tal de no perdre't cap novetat, et recomano que em segueixis a Twitter i que et subscriguis al blog (per suposat, tot de manera gratuïta). No rebràs cap tipus de publicitat, només se t'enviarà un correu electrònic sempre que es publiqui una nova entrada (quan no desitgis rebre més correus podràs cancel·lar la subscripció sense cap tipus de problema).