En marxa

Finalment m'he autoimposat una data per a posar en marxa Els Calers: a partir l'1 d'octubre començaré a publicar el que he anat escrivint durant els últims mesos.

Els Calers pretén ser un blog sobre inversions i finances personals en català, l'escric amb la finalitat de compartir amb altres inversors particulars (sobretot aquells que estiguin començant o s'estigui plantejant començar a invertir) opinions i recursos per a aprendre més i poder prendre les nostres pròpies decisions.

Sóc simplement un inversor particular, no em dedico a això de les finances de manera professional, però m'agradaria que la meva contribució pugui apropar això de les inversions i les finances personals a tots aquells que pensen que és complicat, massa arriscat o que simplement no va amb ells.

També sóc conscient de que aquest és un objectiu ambiciós i difícil d'aconseguir, tenint en compte que això del marketing online no és el meu punt fort i que la difusió del blog serà bastant reduïda (fins i tot nul·la).

Tot i així, amb l'escriptura del blog també em marco uns objectius personals que són totalment independents de la seva difusió (com practicar l'expressió escrita, aprendre a dissenyar blogs, refermar els meus coneixements i idees, etc.). He de dir que aquests darrers mesos escrivint sense publicar res ja han sigut força útils a nivell personal, he agafat una mica d'agilitat a l'hora d'escriure i d'ordenar les idees al meu cap.

El que encara he de millorar és sintetitzar els continguts, així que no allargaré més aquesta entrada. Només em queda dir que espero que em seguiu a partir de l'octubre i que el blog us pugui ser d'utilitat per a aprendre a gestionar les vostres inversions i finances personals.

Comentaris

 1. Felicitats pel blog! Molt necessari aquest tipus de contingut, i en català.

  A seguir!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies pel teu comentari!
   No hi puc dedicar tot el temps que voldria però de mica en mica vaig sumant nous continguts, espero que hi puguis anar trobant informació útil.
   Salut!

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada